Mainos

Pahoilla pojilla yli puoli miljoonaa katsojaa

Pahat pojat on rikkonut puolen miljoonan katsojan rajan ensimmäisenä kotimaisena elokuvana neljääntoista vuoteen. Aleksi Mäkelän ohjaama elokuva ylitti rajan lauantaina iltapäivällä Helsingin Kinopalatissa.

Edellinen puolen miljoonaa katsojan rajan ylittänyt kotimainen elokuva oli Talvisota. Se keräsi kaiken kaikkiaan 628 276 katsojaa.

Pahat pojat on kerännyt katsojat poikkeuksellisella vauhdilla: 300 000 katsojan raja rikkoutui kolmannella esitysviikolla ja 400 000 raja ylittyi kuukaudessa. 52 esityspäivän jälkeen lukema oli 509 946 katsojaa.

Pahoilla pojilla on hallussaan myös kolme parasta kotimaisen elokuvan viikonvaihdetta kautta aikojen. Aikaisemmin viikonloppuennätystä piti hallussaan Rentun Ruusu.

Pahojen poikien suosiota vastaavaan menestykseen ovat Suomessa esitetyistä elokuvista pystyneet vain Taru sormusten herrasta -trilogian kaksi ensimmäistä osaa. Edes kaikkien aikojen ulkomainen listaykkönen, yli miljoonan katsojan katsojan Titanic, ei kolmessa viikossa kerännyt kolmeasataatuhatta katsojaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.