Mainos

Paha bussiturma Yhdysvalloissa

New Orleansissa Yhdysvalloissa on sattunut paha bussionnettomuus. Onnettomuudessa kuoli 22 ihmistä ja toistakymmentä on edelleen sairaalahoidossa. Kuolonurhien määrän pelätään nousevan, sillä suurin osa bussin matkustajista oli varsin iäkkäitä.

Onnettomuus sattui moottoritiellä New Orleansin lähistöllä. Tievallin yli hätäjarrutuksen seurauksena suistuneessa bussissa oli onnettomuushetkellä tiettävästi 45 matkustajaa. Sairaalahoidossa edelleen ainakin 15 matkustajaa, heistä osan tila on kriittinen.

Tilausmatkalla olleen bussin kuljettaja selvisi onnettomuudesta hengissä. Poliisi on kuulustellut häntä selvittääkseen onnettomuuden syytä. Toistaiseksi ei tiedetä, mikä onnettumuuden aiheutti. Kuljettaja kertoi poliisille luulleensa, että joku ajoi bussin eteen. Muuta hän ei toistaiseksi onnettomuudesta muista. Onnettomuudessa ei kuitenkaan ollut mukana toista ajoneuvoa.

Turmabussissa olleet matkustajat olivat äitienpäiväretkellä uhkapelipaikkoihin. He kuuluivat iäkkäiden ihmisten uhkapelikerhoon, joka usein vuokraa bussin tehdäkseen matkan rannikon kasinoille.
(MTV3-STT-Reuters-Afp)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.