Mainos

PAF-käräjöinti jatkui Maarianhaminassa

Oikeudenkäynti Ahvenanmaan raha-automaattiyhdistyksen PAF:n johtoa vastaan jatkui tänään todistajien kuulemisella. Ahvenanmaan maaherra Peter Lindbäck korosti, ettei internetpelejä ole säädelty tai kielletty kansainvälisin sopimuksin tai lainsäädännön avulla. Lisäksi puolustus toi oikeuteen uutena todisteenaan perjantaisen Nya Ålandin numeron. Lehdessä kerrottiin kahdesta ulkomaisesta peliyrityksestä, jotka viime lauantaina tarjosivat mahdollisuutta lyödä vetoa Ahvenanmaan ÅSC:n ja Josban välisen salibandyottelun tuloksesta.
-Miksi ahvenanmaalaisen raha-automaattiyhdistyksen ei anneta tarjota pelejä Ahvenanmaan ulkopuolella kun kerran ulkomaiset yritykset tarjoavat niitä ahvenanmaalaisille, kysyi puolustuksen asianajaja Patrik Lindfors.

Hovioikeudentuomari Peter Sandholmin johdolla kokoontunut oikeus kuulee perjantaina myös jutun loppulausunnot. Oikeudenkäynnissä valtionsyyttäjä Christer Lundström vaatii rangaistusta PAF:n toimitusjohtajalle Lars Porkolle, markkinointijohtajalle Patrik Hellmanille ja hallituksen puheenjohtajalle Christer Janssonille internetpelien tarjoamisesta. Lisäksi syyttäjä vaatii, että pelien tuotto, yhteensä yhdeksän miljoonaa markkaa, tuomitaan valtiolle menetetyksi. PAF:n internetpelejä on voinut pelata manner-Suomesta ja niitä on lanseerattu mittavalla mainoskampanjalla.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.