Paavo Arhinmäki jakaa palkinnon homogaalassa

Perjantaina Suomessa järjestettävässä homogaalassa lavalla tullaan näkemään useita julkkiksia – joukossaan myös kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki.

Tulevana perjantaina ensi kertaa Suomessa järjestettävä QX Gay Gaala kokoaa Helsingin The Circus-klubin katon alle ison liudan tunnettuja suomalaisia. Gaalan juontaa Krista Kosonen, minkä lisäksi paikalla tullaan näkemään monia muitakin julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Palkintoja juhlaan saapuu jakamaan myös kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki. Ministeri on lisäksi ehdolla palkinnonsaajaksi, Vuoden hetero -kategoriassa. Muita palkinnonjakajia tilaisuudessa ovat muun muassa näyttelijä Kai Vaine, Marco Bjurström, laulaja Eini ja koomikko Krisse Salminen.

Ohjelmanumeroistakaan gaalassa ei ole puutetta, sillä tiedossa on muun muassa Madonna-henkinen show Suomen kansallisbaletin ammattitanssijoilta sekä musiikkiesityksiä muun muassa Jannalta ja Krista Siegfridsiltä. Tapahtuman tiedotteessa illan luvataan sisältävän myös yllätysvieraita, muun muassa erään tuplaplatinaa myyneen artistin.

Suomalaista sateenkaarikulttuuria juhlistavan gaalan palkinnonsaajat on päätetty QX.fi -sivuston lukijoiden ja Qruiser.comin jäsenten antamien äänten perusteella. Kategorioihin lukeutuvat muun muassa Vuoden homo, Vuoden hetero, Vuoden drag ja vuoden shokkiuutinen.

(MTV VIIHDE)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja