Paavo Arhinmäelle oma sivusto Facebookiin

Kulttuuriministeri Paavo Arhinmäen poissaoloihin liittyville kirjoituksille on perustettu Facebookiin oma sivusto.

Lenita Airisto otti hiljattain kantaa Pavo Arhinmäen toimintaan kulttuuriministerinä. Airisto pettyi Arhinmäen toimintaan Sofi Oksasen Tallinnassa järjestetyn kirjanjulkaisutilaisuuden suhteen. Arhinmäki peruutti osallistumisensa julkaisutilaisuuteen. Syyksi ilmoitettiin äkillinen sairastuminen. Arhinmäen tilalla nähtiin Suomen Viron suurlähettiläs.

– Viron kulttuuriministeri piti fantastisen puheen, joka tuli suoraan sydämestä. Meidän kulttuuriministerimme Arhinmäki alitti kaikki rimat. Hänen tervehdyksensä oli täynnä kliseitä, jossa ei ollut sydäntä eikä älyä. Minun pitää sanoa, että vaihdetaan ministeriä, Airisto kertoi Radio Novan haastattelussa.

Sosiaalisessa mediassa Arhinmäen toimintaan kohdistuvat kommentit ovat saaneet kansalaiset aktivoitumaan. Facebookiin perustettiin lauantaina Paavo ei ollut täälläkään -niminen ryhmä, joka pilailee Arhinmäen sairastumisen ja Lenita Airiston kommenttien saaman huomion kustannuksella.

– Raportoi tänne, mistä kaikkialta Arhinmäki on lapsellisesti ja mielenosoituksellisesti jäänyt pois. Myös muista Arhinmäen rimanalituksista ja sydämettömyyksistä on suotavaa keskustella, sivustolla kirjoitetaan.

– 15 min odotuksen jälkeen oli todettava, että Arhinmäki jätti saapumatta kauppareissulleni Mäkelänkadun Alepaan, sivusto vitsailee.

Artikkelia on muokattu lukijakeskustelun vuoksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat