Mainos

Päätös Robert Downeyn huumetuomio pitkittyy

Viime marraskuussa huumerikoksesta pidätetyn näyttelijä Robert Downey Jr:n mahdollisesta vankilatuomiosta päättäminen voi kestää jopa useita viikkoja. Tieto rauhoittaa Fox-televisioyhtiön tuottajia, jotka ovat värvänneet Downeyn vielä kahdeksaan uuteen Ally McBeal -sarjan jaksoon täksi kevätkaudeksi.

Downey valittiin rooliin viime syksynä vain viikko sen jälkeen, kun hän oli vapautunut vankilasta kärsittyään vuoden edellisestä huumetuomiostaan. Toukokuuhun saakka esitettävissä Ally McBeal -jaksoissa Downey näyttelee Allyn miesystävää.

Ensi viikolla Downey saapuu kuultavaksi oikeuden eteen. Istunnossa todennäköisesti pyydetään huumerikoksen käsittelyn lykkäystä, jotta kaikki mahdolliset laboratorionäytteet saataisiin asianmukaisesti tutkituiksi.

Näillä näkymin maaliskuun puolivälissä on määrä päättää, onko Downeyn tapauksessa aiheellista jatkaa oikeuskäsittelyä. Vielä senkin jälkeen kestäisi ainakin pari kuukautta, ennen kuin varsinainen rikosoikeudenkäynti pääsisi alkamaan.

Downey jäi kiinni kokaiinin ja valiumin hallussapidosta 25. marraskuuta. Jos hänet todetaan syylliseksi uuteen huumerikokseen, häntä odottaa enimmillään neljän vuoden kahdeksan kuukauden vankilakeikka.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja