Mainos

Pääsiäisen paluuliikenne sujunut rauhallisesti

Tiehallinto odottaa menoliikenteen tapaan vilkkainta Tampereen läntiselle ohitustielle että tieosuuksille Mikkelistä ja Jyväskylästä Lusiin. Paluuliikenteessä on kuollut yksi henkilö.

Pääsiäisen paluuliikenne on sujunut hyvin. Tiehallinnosta kerrottiin kello 19.30:n aikaan, että liikenne on hiljentymässä.

Vilkkainta maanteillä oli kello 17-18:n aikaan, mutta varsinaisia ruuhkia ei syntynyt yhdellekään tielle. Ajonopeudet kuitenkin laskivat paikka paikoin, esimerkiksi iltapäivällä nelostiellä Lusin kohdalla.

Liikkuvan poliisin mukaan koko maassa sattui tänään noin 60 tieliikenneonnettomuutta. Niistä valtaosa oli peltikolareita, ojaan suistumisia ja peura- tai hirvikolareita. Onnettomuuksia sattui eniten Pohjois-Savossa, jossa tiet olivat paikoin liukkaita.

Paluuliikenne jatkuu läpi illan.

Yksi kuoli kolarissa Suonenjoella

Keski-ikäinen nainen on kuollut henkilöautojen nokkakolarissa Suonenjoella. Onnettomuudessa loukkaantui kuusi ihmistä, joista osa vakavasti.

Kolari aiheutti lisäksi useita ojaanajoja, kun kolaroineiden autojen perässä ajaneet kuljettajat väistelivät toisiaan liukkaalla tiellä.

Turma sattui Lempyyssä Salmisen tienhaarassa. Kuopion suunnasta tullut kuljettaja törmäsi vastaantulevaan autoon ohitustilanteessa. Onnettomuushetkellä näkyvyys oli huono sakean lumisateen takia. Tie oli liukas.

Yksi vastaantulleen auton matkustajista kuoli saamiinsa vammoihin. Kuljettaja ja kolme kyydissä ollutta matkustajaa loukkaantuivat. Myös ohittaneen auton kuljettaja ja yksi kyydissä ollut matkustaja saivat vammoja.

Loukkaantuneet siirrettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Poliisin mukaan heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.