Mainos

Pääsiäisen paluuliikenne sujunut rauhallisesti

Liikenneviraston liikennepäivystäjän Marjatta Talliniemen mukaan pääsiäisen paluuliikenne on tänään sujunut rauhallisesti.

– Liikennettä on kahdesta lähtien ollut aika paljon tien päällä, mutta ei todellakaan mitään ruuhkia. Määrätyt väylät, jossa aina paluuliikennettä on, niin siellä liikennettä kamerakuvien perusteella on, Talliniemi kertoo MTV3 Uutisille.

Talliniemen mukaan eniten liikennettä on nelostiellä Oulusta etelään päin Helsinkiin saakka sekä viitostiellä Mikkelistä Heinolaan suuntaan ja sieltä Lahteen.

Lahden seudulla autoilijat ovat kohdanneet paikallisia, mutta varsin sankkoja lumi- tai räntäsadekuuroja.

– Sateet liikkuvat itään päin ja paikoin lunta voi tulla aika reippaastikin. Mennään plussan puolella, joten isompia kertymiä ei tule ja lumi sulaa lähes heti pois. Varmaan näkyväisyyttä haittaa.

Talliniemen mukaan pääsiäisen paluuliikennettä on ollut teillä paljon jo eilen, joten tänään liikenne hiljenee arvion mukaan iltakahdeksaan mennessä.

– Menoliikennettäkään ei ollut niin paljon kuin ennustettiin. Varmasti säät vaikuttivat siihen, kun ennen pääsiäistä oli aika kylmää ja sateista, monet ovat siirtäneet lähtöä mökeille.

Pahoilta kolareiltakin on vältytty.

– Oulun eteläpuolella moottoritiellä oli yksi autopalo, joka ruuhkautti liikennettä. Mielestäni tänä vuonna liikennettä on ollut vähemmän kuin edellisinä pääsiäisinä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.