Mainos

Pääsiäinen on sujunut koko maassa rauhallisesti

Pääsiäisen menoliikenteen vilkkaimpana päivänä eilen, vältyttiin kuolonkolareilta. Tänään yksi henkilö on kuollut liikenneturmassa.

Iäkäs henkilöautoilija on kuollut jäätyään täysperävaunullisen rekan alle valtatie 16:lla Lapualla. Onnettomuus sattui kello 12.40 Lapuan keskustaan vievässä niin sanotussa Poutun risteyksessä Vaasasta Kyyjärvelle johtavan tien varrella.

Vuonna 1924 syntynyt lapualainen mies oli Lapuan poliisin mukaan hetkeä ennen onnettomuutta ohittanut hiekkalastissa olleen rekan. Tämän jälkeen autoilija oli ryhmittynyt hidastuskaistalle kääntyäkseen oikealle, mutta olikin sen sijaan kääntynyt äkkiarvaamatta rekan eteen, ilmeisesti tehdäkseen U-käännöksen.

Poliisin mukaan rekkakuskilla ei ollut tilanteessa mitään tehtävissä. Autoilija sai surmansa heti. Poliisi ohjasi liikennettä onnettomuuspaikan ohi parin tunnin ajan.

Menoliikenne sujui rauhallisesti

Pääsiäisen menoliikenteen vilkkaimpana päivänä eilen, vältyttiin kuolonkolareilta. Poliisin mukaan rattijuoppoja on kuitenkin ollut melko paljon liikenteessä. Eniten polisia on työllistänyt kotihälyytykset.

Hukkumiskuolemia on raportoitu pääsiäisen aikaan muutama. Avantoon uimaan mennyt nuori nainen hukkui eilisiltana Etelä-Savon Savonrannassa.

Ahvenanmaan Saltviksfjärdenissä kaksi miestä joutui veden varaan eilen, kun heidän veneensä kaatui. Molemmat olivat vielä elossa, kun heidät nostettiin vedestä. Toinen miehistä menehtyi myöhemmin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.