Mainos

"Pääministeri Putin, olen liekeissä"

Venäjän pääministeri Vladimir Putin on saanut syntymäpäivänsä kunniaksi erikoisen lahjan. 12 Moskovan valtiollisen yliopiston opiskelijaa on poseerannut eroottisessa kalenterissa onnitellakseen pääministeriä. Putin juhlii tänään torstaina 58-vuotispäiväänsä.

Nuoret journalismia opiskelevat naiset ovat pukeutuneet vähäisiin, kalliilta näyttäviin alusasuihin. Tulevaisuuden toimittajat onnittelevat pääministeriä ylistävillä lauseilla.

- Sammutit metsäpalot, mutta minä olen vielä liekeissä!

- Olet paras, rakastan sinua!

- Näytät vuosi vuodelta paremmalta!

Kalenterista on otettu 50 000 kopiota, ja ne pantiin myyntiin tiistaina. Kalenteri on ilmeisesti mennyt kaupaksi niin hyvin, että Moskovasta on hankala löytää yhtäkään kappaletta omalle seinälleen.

Suuresta suosiosta huolimatta kaikkia kalenteri ei miellytä.

- Mielestäni kalenteri on joutava ja kevytkenkäinen, mutta mistään rikoksesta tässä ei ole kyse. Tämä on kalenterissa esiintyvien tyttöjen päätös, heidän makunsa mukainen onnitteluviesti pääministerille. Yliopisto ei ole tässä mitenkään mukana, sanoo journalismin tiedekunnan dekaani Elena Vartova Moskovan yliopistosta.

Vartovan mukaan tyttöjä ei rangaista kalenterin vuoksi, vaikkakaan dekaani ei pidä siitä, että tiedekunnan nimi on painettu kalentereihin. Kalenterit on kuvattu yliopiston ulkopuolella.

Toistaiseksi on epäselvää, kuka kalenterit on kustantanut. Joidenkin tietojen mukaan tempauksen takana on Kremliä tukeva Nashi-nuorisojärjestö.

Kalenteritytöt ovat kieltäytyneet puhumasta medialle.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.