Mainos

Pääministeri kiidätetään Otaniemestä eduskuntaan äänestämään

Pääministeri Alexander Stubb (kok.) on vakuuttunut, että hallitus selviää huomisesta välikysymysäänestyksestä. Hallituksella on eduskunnassa tällä hetkellä niukin mahdollinen enemmistö.

– Kyllä hallitus saa luottamuslauseen ja jokainen hallituspuolueen jäsen kaivetaan äänestämään.

– Olemme vedonneet ja tehneet kaikemme sen eteen, että kaikki ovat paikalla, myös pääministeri ja toivon mukaan ajoissa. 

Pääministeri kiidätetään äänestykseen Otaniemestä, jossa hän vierailee kahdeksan kollegansa kanssa Northern Future Forum -tapahtuman aikana. Pääministeriryhmä tutustuu aloittelevien yritysten kiihdyttämöön Startup Saunaan Espoon Otaniemessä. 

Suomeen saapuvat tänään Britannin pääministeri David Cameron, muiden Pohjoismaiden ja Baltian maiden pääministerit. 

Esikunta ja pääministerin turvamiehet miettivät kuumeisesti, miten sää ja liikenne otetaan huomioon, jotta pääministeri ei vain myöhästy iltapäivän äänestyksestä. 

– Auton takapenkiltä Otaniemestä eduskuntaan ja takaisin eduskuntaan. Pääministeri ei ole se, joka huolehtii liikenteestä.

Stubb ei halunnut Politiikan toimittajien aamutilaisuudessa edes pohtia, miten päivä jatkuu, jos hallitus saisikin epäluottamuslauseen.

– En lähde tuollaisilla spekuloimaan.

MTV Uutiset näyttää tiukan äänestyksen huomenna suorana nettisivuillaan.  

Hallitus vastasi eilen perussuomalaisten ja keskustan välikysymykseen hallituksen talouspolitiikasta ja luottoluokituksen laskusta. 
Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.