Mainos

Pääministeri Katainen valvoi tuimasti Politiikan korjaussarjan vappuanalyysiä

Tuleva vappu ja siihen sekoittuvat huikaisevat politiikan henkilöpelit leimaavat Politiikan korjaussarjan valmistautumista työväenjuhlaan.

Suurimmalla mielenkiinnolla odotetaan Vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen vappupuhetta Keski-Suomessa. Korjaussarja epäilee, että vappupuhe voi syntyä niin sanotusti Sotshi-pohjalta siihen malliin, että aivan kaikki ei palaudu mieleen.

Puhujan epäillään kärsivän muistinmenetyksestä, kuten esimerkiksi siitä, että Arhinmäen puolue on ollut kolme vuotta hallituksessa. Nyt jännityksellä odotetaan, toteaako Arhinmäki parhaimman työläisretoriikan mukaan hallituksen imeneen jo kolme vuotta työläisten hikistä verta SDP:n ja Vihreiden seuratessa voimattoman sivusta.

SDP:n puheenjohtajakisan korjaussarjalaiset epäilevät kääntyvän Jutta Urpilaisen (sd.) eduksi, kun yrittäjä Lenita Airisto oli Radio Novan ELCrew -ohjelmassa varoitellut Antti Rinteen valinnan seurauksista. SDP:n puoluekokousväki kiinnittänee huomiota Antti Rinteen edustuskelpoisuuteen ja siihen, käyttääkö hän mustien kenkien kanssa valkoisia tennissukkia.

Kokoomuksen puheenjohtajakisa käydään Aleksander Stubbin ja Jan Vapaavuoren välillä siitä, kumpi käyttää soreampaa taskuliinaa.

Politiikan Korjaussarjan nauhoitusta valvoi vapun kunniaksi pääministeri Jyrki Katainen (kok.).

Politiikan korjaussarja on lähes viikottain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö.

Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.