Mainos

Paahtovanukas

  • 3 dl kermaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 halkaistu vaniljatanko
  • 2 munaa
  • 4 keltuaista
  • 100 g sokeria
  • 1 appelsiinin kuori raastettuna
  • 3 rkl appelsiinimehua

Sekoita maito ja kerma. Kiehauta maito-kermaseos vaniljatangon kanssa. Siivilöi seos ja jäähdytä se. Sekoita kulhossa munat, keltuaiset ja sokeri. Lisää seokseen raastettu appelsiininkuori ja -mehu. Sekoita munaseos ja jäähtynyt maitoseos keskenään.

Voitele neljä annosvuokaa ja kaada karamellisiirappi niiden pohjalle. Jaa vanukasseos annosvuokiin ja peitä vuoat foliolla. Paista vanukkaita vesihauteessa 175 asteisessa uunissa, kunnes seos on hyytynyt (noin 35 minuuttia). Jäähdytä vanukkaat, kumoa annoslautasille ja tarjoile tuoreiden hedelmien kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.