Paahtovanukas

  • 3 dl kermaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 halkaistu vaniljatanko
  • 2 munaa
  • 4 keltuaista
  • 100 g sokeria
  • 1 appelsiinin kuori raastettuna
  • 3 rkl appelsiinimehua

Sekoita maito ja kerma. Kiehauta maito-kermaseos vaniljatangon kanssa. Siivilöi seos ja jäähdytä se. Sekoita kulhossa munat, keltuaiset ja sokeri. Lisää seokseen raastettu appelsiininkuori ja -mehu. Sekoita munaseos ja jäähtynyt maitoseos keskenään.

Voitele neljä annosvuokaa ja kaada karamellisiirappi niiden pohjalle. Jaa vanukasseos annosvuokiin ja peitä vuoat foliolla. Paista vanukkaita vesihauteessa 175 asteisessa uunissa, kunnes seos on hyytynyt (noin 35 minuuttia). Jäähdytä vanukkaat, kumoa annoslautasille ja tarjoile tuoreiden hedelmien kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja