Paahdettua kalaa ja kasviksia 9.1.2002

Ohjelmassa puhutaan laihduttamisesta ja makuja -jaksossa näytetään mm miten 1 200 kcal:n ruokamäärä voi käsittää 3 ateriaa ja 3 välipalaa tai vain palan pitsaa, pari suklaapatukkaa ja pussia perunalastuja kolalasillisen kanssa!!!!!

Paahdettua kalaa ja kasviksia (2:lle)

300 g mateen, hauen tai kuhan fileetä
1 tl öljyä
suolaa, valkopippuria
2 tl osterikastiketta

1. Pyyhkäise pannun pohja öljyllä ja kuumenna pannu. Nosta kalafileet kuumalle pannulle ja paahda molemmin puolin muutama minuutti.
2. Mausta suolalla ja pippurilla sekä sipaise pinta osterikastikkeella.

Lisukkeeksi

1 parsakaali
3-4 tl osterikastiketta
2-4 perunaa

1. Huuhdo parsakaali hyvin ja kuori varsi. Paloittele kaali ja höyrytä se kypsäksi. Pirskota osterikastike kaalin joukkoon. Jos kaalia jää yli, tarjoa se seuraavana päivänä salaatin joukossa.
2. Kypsennä perunat mikrossa, höyryssä tai vedessä. Sekoita lisäkesalaatti erilaisista salaatinlehdisä, tomaatista ja kurkusta ja purista päälle sitruunamehua tai lorauta sekaan valmista kevytsalaatinkastiketta tai omenamehua.

- Toim. Kati Nappa

Lue myös:

    Uusimmat