Mainos

Pääesikunta lähettää lääkärit tunnistamaan YK-tarkkailijan ruumista

Terveystarkastuksista kertynyt materiaali auttaa lääkäreitä tunnistamaan, onko Israelissa kuollut YK-tarkkailija suomalainen upseeri. Neljästä sotilastarkkailijasta kolmen ruumiit on löydetty.

Pääesikunta lähettää kaksi sotilaslääkäriä Tel Aviviin Israeliin tunnistamaan kolmatta tarkkailuaseman raunioista löytynyttä YK-tarkkailijaa. Lääkärit yrittävät selvittää, onko toistaiseksi tunnistamaton ruumis suomalaisen Jarno Mäkisen.

Lääkäreillä on mukanaan Mäkisen terveystarkastuksista kertynyttä materiaalia, joka auttaa tunnistuksessa. Pääesikunta uskoo, että kolmannen uhrin henkilöllisyys saadaan selville aikaisintaan maanantaina.

Jarno Mäkisen epäillään saaneen surmansa keskiviikkona Israelin Libanoniin tekemässä ilmaiskussa, jossa tuhoutui YK:n tarkkailuasema. Iskussa kuoli neljä YK-tarkkailijaa. Kolme ruumista on löytynyt, ja kaksi niistä on tunnistettu. Yhtä ruumista ei ole vielä löydetty.

Rintalan tietojen mukaan neljännen tarkkailijan etsintöjä ei ole tänään pystytty jatkamaan. Alueella on taisteluja, jotka vaarantavat etsijöiden turvallisuuden.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.