Mainos

Ovimies kiistää syyllisyytensä Tampereen ravintolakuolemaan

Syyttäjä vaatii vähintään kolmea vuotta vankeutta ravintolan ovimiehelle, joka syytteen mukaan aiheutti miehen kuoleman Tampereella. Syytetty kiistää syytteet törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Tapaus sattui viime syyskuussa Tullikamarin aukiolla ravintolan edustalla, kun ovimiehet kaatoivat keski-ikäisen miehen maahan ja laittoivat hänelle käsiraudat. Poliisin saapuessa paikalle mies oli tajuton. Häntä yritettiin elvyttää tuloksetta.

Syytteen mukaan ovimies piti päihtynyttä asiakasta kuristusotteessa, mikä aiheutti kurkunpään kilpiruston murtuman. Murtuma oli miehen välitön kuolinsyy.

Syytetyn mukaan hän ei kuristanut asiakasta kurkusta, vaan käytti sallittuja hallintaotteita rauhoittaakseen uhkaavasti käyttäytynyttä miestä. Syytetty kertoo, että hän säilytti malttinsa.

Pirkanmaan käräjäoikeudessa kuultiin aamupäivällä kahta todistajaa, joista toisen mukaan syytetty piti miestä kurkusta ja toisen mukaan käsivarsista. Iltapäivällä oikeudessa kuullaan muun muassa syytetyn lähintä työparia.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.