Mainos

Ovela myyjä sai ryöstäjän kuuden minuutin pinteeseen – videolle naureskelee poliisikin: "Hän on typerimpien rikollisten joukossa"

1:28

Myyjä sai aseellista ryöstöä yrittäneen varkaan kiinni reagoimalla nopeasti uhkaavassa tilanteessa Texasissa Yhdysvalloissa. Myyjän nokkela temppu sekä varkaan ahdinko tallentuivat valvontakameran videolle. 

Ryöstö tapahtui jo huhtikuussa, mutta viranomaiset ovat julkaisseet tietoja tapauksesta vasta nyt. Samalla tarinan sankariksi noussut myyjä on kertonut, miten kaikki tapahtui.

Latino Cell -nimisen liikkeen myyjä Miya Shay tiesi heti, että luvassa oli ongelmia. Hän näki sisään astuneella miehellä aseen. 

Liike oli ryöstetty vain muutamia viikkoja aiemmin, joten Miya päätti toimia tällä kertaa välittömästi. Hän nappasi liikkeen asiakkaat mukaansa, ryntäsi ulos ja lukitsi oven.

Ryöstöä yrittänyt mies jäi sisälle liikkeeseen eikä päässyt ulos. Kuuden minuutin aikana mies yrittää saada oven auki usealla eri taktiikalla, myös tulittamalla lukkoa aseellaan. 

Poliisin mukaan tämä kuitenkin koitui miehen tappioksi, sillä hetkeä myöhemmin hän löysi avaimet, jotka eivät kuitenkaan toimineet tuhoutuneessa lukossa. 

Lopulta hän aneli ulkona olevia ihmisiä päästämään hänet ulos. 

– Tunsin jopa hieman sääliä häntä kohtaan, kun hän oli polvillaan ja rukoili minua auttamaan.

Paikalle saapuneella poliisilla oli helppo tehtävä poimia liikkeestä mies, joka oli jo täysin luovuttanut vastarinnan suhteen.

Video ryöstäjän käyttäytymisestä saa kokeneenkin poliisipäällikön pudistelemaan päätään.

– Hän on takuulla kymmenen tyhmimmän rikollisen joukossa, sanoo poliisi Jeff Brieden. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.