Mainos

Ovatko nämä kuvat loukkaavia? Synnytyskuvat liikaa Instagramille – sulki äitiyttä ylistävän tilin

Valokuvaajan Instagram-tili suljettiin, sillä se rikkoi sosiaalisen median palvelun sääntöjä.

Kuvat synnytyksestä ja imetyksestä olivat Instagramille liikaa. Earth Babes -nimisen tilin ylläpitäjä ja valokuvaaja Elle Wickens, 21, kertoi henkilökohtaiselle Instagram-tilillään, että tili oli suljettu.

– Miksi naisten täytyy taistella näkyvyyden eteen, miksi ette voi nähdä meitä tällaisina: vahvoina, villeinä ja rakastavina ihmisinä. Miksi on ok näyttää naisten vartaloita seksuaalisina objekteina, muttei luonnollisessa tilassamme? Wickens ihmettelee.

– Loin tilin alunperin näyttämään koko maailmalle, miten kaunis asia synnytys onkaan.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Instagramin ohjeistusten mukaan kuvissa ei saa näkyä sukupuolielimiä, naisten nännejä tai lähikuvia alastomista vartaloista. Sen sijaan esimerkiksi kuvat rinnanpoiston jälkeisestä vartalosta tai imetyksestä ovat sallittuja.

Kun Wickens perusti tilinsä, poistettiin se lähes saman tien Instagramin toimesta. Tuolloin Instagram tosin pahoitteli tilin poistamista, kertoi sen olleen vahinko ja palautti tilin takaisin.

Tili ehti olla Instagramissa lopulta noin neljä kuukautta, kunnes viime viikolla tili poistettiin Instagramin toimesta. Synnytys- ja imetyskuvia julkaisevalla tilillä oli lähes 6 500 seuraajaa.

Wickens ei kuitenkaan syytä tilin poistamisesta yksinomaan Instagramia – vaan sen käyttäjiä. Wickens sanookin, että synnytyksestä täytyy puhua avoimemmin, jotta ilmapiiri muuttuisi hyväksyvämmäksi.


Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.