Outoon hotellikuolemaan liittyen useita kiinniottoja

Helsingin poliisi on ottanut useita ihmisiä kiinni outoon hotellikuolemaan liittyen.

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan GLO-hotellin huoneesta löytyi iltapäivällä kuolleena 27-vuotias miesasiakas. Lisäksi toinen samaan seurueeseen kuulunut 25-vuotias mies on sairaalahoidossa. Poliisin mukaan toinen uhri on edelleen tajuttomana, mutta hänen tilansa on vakaa.

Kuollut mies oli suomalainen ja sairaalaan viety on virolainen.

Kiinniotetut ovat nuorehkoja miehiä. Juttua tutkitaan toistaiseksi kuolinsyyntutkimuksena. Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikön rikosylikomisario Kari Tolvanen kertoo, ettei kuolinsyytä ole vielä päästy varmentamaan.

Päihteet liittyvät tapaukseen

Muita seurueen jäseniä kuullaan huomenna, minkä jälkeen myös rikosnimike täsmentyy.

- Tämä on meille normaali menettely, kun haluamme varmentaa kuolinsyyn. Poikkeuksellisen tästä jutusta tekee paikka. Se, että tapahtumapaikkana on hotelli keskustassa, Tolvanen sanoo.

Poliisin mukaan vielä on liian aikaista arvioida, liittyykö tapaukseen rikosta. Päihteiden käyttöä siihen kuitenkin liittyy, Tolvanen myöntää. Osaltaan tämän vuoksi seurueen jäseniä ei ole vielä päästy kuulemaan.

Ei vaaraa muille asiakkaille

Nuorten miesten seurue oli varannut käyttöönsä useita hotellihuoneita.

Kluuvikadulla sijaitsevan hotellin johtaja Vesa Kokkonen sanoo, ettei tapauksista aiheutunut vaaraa tai häiriötä muille hotellin asiakkaille. Kaikki asiakkaat eivät tapausta välttämättä edes huomanneet.

- Sen enempää emme halua asiaa kommentoida, vaan jätämme asian tutkimisen poliisille, Kokkonen toteaa.

Oudosta kuolemasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat