Mainos

Outokumpu Technology muuttamassa nimensä Outoteciksi

Yhtiöjärjestystä ehdotetaan myös muutettavaksi. Toimiala laajennettaisiin ehdotuksen mukaan kattamaan myös esimerkiksi metallien muokkaustekniikka sekä materiaalitekniikka.

Kaivos- ja metalliteollisuudelle teknologiaa kehittävä Outokumpu Technology on muuttamassa nimeään. Yhtiön hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että yhtiön nimi muutettaisiin Outotec Oyj:ksi.

Yhtiöjärjestystä ehdotetaan muutettavaksi myös niin, että yhtiön toimiala laajennetaan kattamaan myös metallien muokkaustekniikka ja materiaalitekniikka sekä tutkimus- ja tuotekehityspalveluiden tuottaminen ja myynti.

Outokumpu Technology irrotettiin Outokummusta ja listattiin pörssiin viime vuoden lokakuussa. Outokumpu Technologyn pörssitiedotteen mukaan se sopi tuolloin Outokummun kanssa, että yhtiö muuttaa nimensä viimeistään kesäkuussa 2008.

Jos yhtiökokous hyväksyy hallituksen esityksen, nimi muuttuu 24. huhtikuuta. Yhtiön mukaan nimen muutos jatkaisi Outokumpu Technologyn kehitystä itsenäiseksi pörssiyhtiöksi.

- Outotec-nimi viittaa yhtiön historiaan ja vankkaan osaamiseen, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lisäksi yhtiö jo nyt usein lyhennetään Outoteciksi, hallitus kommentoi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.