Mainos

Outoja turistikuolemia Thaimaassa

Thaimaan viranomaiset tutkivat kahden nuoren naisen mysteerisiä kuolemantapauksia turistikohteessa Etelä-Thaimaan länsirannikolla.

27-vuotias amerikkalaisnainen oli lomailemassa tämän kuun alussa sulhasensa kanssa Phi Phi -saarilla lähellä Krabin kaupunkia. Hotellihuoneeseen saapunut sulhanen oli löytänyt kihlattunsa erittäin huonovointisena, ja vienyt tämän viipymättä sairaalaan. Nainen menehtyi sairaalassa joitakin tunteja myöhemmin.

Samana viikonloppuna turistikohteessa kuoli mystisesti myös 22-vuotias norjalaisnainen. Norjalaistiedotusvälineiden mukaan naisen kuolinsyyksi on epäilty ruokamyrkytystä.

Toistaiseksi ei ole tietoa asuivatko molemmat uhrit samassa hotellissa. Amerikkalaispariskunnan majoittaneen hotellin johtaja on kuitenkin antanut julkisuuteen lausunnon, jonka mukaan molempien naisten kuolinsyynä olisi rankka alkoholin nauttiminen.

27-vuotiaan naisen sulhanen uskoo CNN:n mukaan, että heidän hotellihuoneessaan oli jotakin, mikä sairastutti hänen kihlattunsa. Sulhanen kertoi, että hän oli myös itse voinut pahoin nimenomaan hotellihuoneessa. Hänen mukaansa nainen oli viettänyt myös huoneessa huomattavasti enemmän aikaa kuin hän itse.

Thaimaalaislehdistön mukaan molempien naisten kuolinsyyksi on arveltu ruokamyrkytystä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.