Outo tapaus: Lapsi vietiin, kun kiinalaisnainen pyörtyi julkisella paikalla – nyt poliisi uskoo naisen tekaisseen sieppauksen perhesyiden vuoksi

Kiinalaisnaisen väitetään lavastaneen lapsensa kidnappauksen erikoisten perhesyiden vuoksi, uutisoi Independent.

Kiinan poliisiviranomainen pyysi viime viikolla yleisön apua neljäkuukautisen lapsen kaappaustapauksessa.

Poliisin tietojen mukaan puiston läheisyydessä ollut äiti oli pyörtynyt, jolloin tuntematon henkilö oli vienyt lapsen. Poliisi julkaisi tapauksesta videokameratallenteen, jossa näkyi, kun epäilty työnsi lasta rattaissa pois tapahtumapaikalta.

Tapaus herätti Kiinassa laajan mediahuomion. Poliisi kuitenkin uskoo nyt, että todellisuudessa lasta ei koskaan oikeasti kaapattu.

Lapsi vietiin "perhesyiden vuoksi"

Sunnuntaina antamassaan lausunnossa poliisi totesi, että lapsi löydettiin noin 200 kilometrin päästä kaappauspaikasta ja on palautettu hyvässä kunnossa takaisin.

Poliisin esittämän teorian mukaan äiti järjesti lapsen kaappauksen perhesyiden vuoksi. Poliisi on ottanut kolme ihmistä kuulusteltavaksi tapauksen johdosta.

Paikallismedioissa on sittemmin esitetty väitteitä siitä, mitä äidin mahdolliset perhesyyt ovat. Lehtitietojen mukaan äidillä olisi ollut salasuhde entisen koulukaverinsa kanssa ja kyseisen miehen olevan todellisuudessa lapsen biologinen isä.

Äidin on väitetty suunnitelleen kaappaamisen miehen kanssa, jotta lapsi pääsisi biologisen isänsä luokse.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja