Mainos

Oulun tuhopoltot jatkuvat

Oulua viime aikoina koetelleiden tuhopolttojen sarja jatkui viime yönä hieman kello kahden jälkeen. Laanilan kaupunginosassa Kemiran tehtaiden henkilökunta-asuntojen lämpökeskuksen huoltorakennuksen yhteydessä oleva sauna oli poliisin tekemien tutkimusten mukaan tahallaan sytytetty.

-Tuhotyön tekijästä emme ole saaneet vielä mitään havaintoja. On vaikea sanoa, onko kysymyksessä edes sama henkilö, joka on sytyttänyt muita paloja, kertoi rikosylikomisario Teijo Ojutkangas Oulun rikospoliisista.

Laanilan palo olisi voinut levitä samassa rakennuksessa olevaan talonmiehen asuntoon, mutta palokunta sai rajattua palon nopeasti pitkään kylmänä olleeseen saunaan.

Edellinen tuhopoltto Oulussa oli perjantain ja lauantain välisenä yönä Rajakylässä, kun terveyskeskuksen päässä ollut varasto sytytettiin tuleen. Sen tekijästä poliisilla on melko tarkat tuntomerkit, koska alkusammutuksen tehnyt pariskunta oli nähnyt liikkeellä olevan henkilön, johon myös useissa muissa paloissa tehdyt havainnot täsmäsivät.

Reilun viikon aikana on Oulussa sytytetty tahallaan jo reilusti toistakymmentä paloa. Vain Tähtitornin kahvion sytyttäjäksi epäilty on tällä hetkellä poliisin suojissa vangittuna "on syytä epäillä" -perusteella.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.