Mainos

Oulun poliisilla kiinni 14 romanialaista

Poliisi on ottanut Oulun seudulla jälleen kiinni romanialaisia, joita epäillään useista varkauksista. Romanialaisten seurueeseen kuuluu neljä aikuista ja yksi lapsi.

Tänään kiinni jääneet romanialaiset olivat varastaneet eläkeläismieheltä tuhat euroa Kiimingissä. Varkaus tapahtui, kun eläkeläismies osti kahdelta romanialaisnaiselta sormuksen ja toinen naisista nappasi esillä olleen lompakon itselleen. Naiset poistuivat juosten lähellä olleeseen autoon, jossa odotti kaksi miestä.

Seurueen epäillään myös varastaneen eilen Limingassa kaupan edustalla eräältä mieheltä lompakosta rahat. Poliisin mukaan naiset olivat kaupitelleet koruja ja vieneet rahat samassa yhteydessä.

Poliisi epäilee saman seurueen jäseniä myös miehen kaulakorun varastamisesta Oulussa. Seurueen nainen kiinnitti rihkamakorun miehen kaulaan, ja kun mies pyysi ottamaan sen pois, nainen veikin aidon, noin 800 euron arvoisen kaulakorun mukanaan.

Oulun poliisilla on nyt 14 romanialaista miestä ja naista kiinni otettuina. Heitä epäillään useista varkauksista. Poliisin mukaan osa porukasta poistettaneen maasta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.