Mainos

Oulun poliisi selvitti 50 nettipetoksen sarjan

Oulun poliisilla on jälleen ollut selvitettävänä laaja nettipetosten sarja. Mies ilmoitteli netin kauppapaikoilla tuotteista, joita hänellä ei todellisuudessa ollut.

Oulun poliisi selvitti jälleen laajan nettipetosten sarjan, jonka tekijäksi osoittautui oululainen vuonna 1987 syntynyt mies. Miehestä oli kirjattu vuoden aikana n. 50 rikosilmoitusta. Rikoksista epäilty on myöntänyt tekonsa.

Mies oli kaupannut netin kauppapaikoilla tuotteita, joita hänellä ei todellisuudessa ollut. Mies kauppasi mm. kännyköitä, pelikonsoleja, konserttilippuja ja jopa plasmatelevisiota hintaan 200-300 euroa. Mies saattoi myös vastata "halutaan ostaa" -palstalla olleisiin ilmoituksiin. Miehestä on kirjattu vuoden aikana n. 50 rikosilmoitusta eri puolilla maata ilmenneistä petoksista.

Mies oli viikonvaihteen pidätettynä ja myönsi tekonsa. Mies ei ole suostunut kertomaan mihin rahat on tuhlattu. Oulun poliisilla on ollut viime aikoina muitakin samantapaisia nettipetossarjoja tutkinnassa. Tutkinta nettipetoksissa on keskitetty siihen kihlakuntaan, jossa rikoksesta epäilty asuu.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.