Mainos

Oulun perhesurmaaja oli uhannut tappamisella aiemminkin

Poliisi jatkaa Oulussa lauantaina tapahtuneen perhesurman motiivin selvittelyä. Rikoskomisario Kari Rantanen Oulun poliisilaitokselta kertoo, että motiivit selvitetään kaikessa rauhassa.

- Tässä ei ole enää kiire mihinkään. Asiat etenevät sitä rataa, kun ne ovat kohtuuden rajoissa hoidettavissa, Rantanen sanoo.

Tämänpäiväisen Hufvudstadsbladetin mukaan perheen äiti olisi kertonut työpaikkansa koulun rehtorille aviomiehensä uhkailuista tappaa koko perhe. Lehden tietojen mukaan tämä on tapahtunut noin viikko sitten. Koulun rehtori oli kehottanut naista muuttamaan kotoa lasten kanssa mahdollisimman pian. Jostakin syystä nainen ei kuitenkaan toiminut niin, lehti kirjoittaa.

Rantasen mukaan poliisilla ei ole tästä tarkempia tietoja, mutta asian selvittäminen on olennainen osa koko tapahtuman tutkintaprosessia. Julkisuudessa teolle on haettu syytä myös perheen taloudellisista ongelmista. Ilta-Sanomien mukaan perhe olisi ollut kahden asunnon loukussa.

- Meidän tiedossamme on se, että perheellä on ollut toinen asunto myynnissä. Se, onko tämä sitten se perimmäinen syy, on aivan toinen juttu. Kokemus on osoittanut, että näin rankat asiat ovat aina monen tekijän summa, Rantanen sanoo.

Lauantaina tapahtuneessa perhesurmassa perheen isä ampui haulikolla 39-vuotiaan vaimonsa, heidän 9- ja 11-vuotiaat lapsensa. Lopuksi 43-vuotias mies ampui itsensä.

Uusin juttu aiheesta 22.10 klo 10.16:

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.