Mainos

Oulun kaupunginsairaala sai langattoman verkon

Osastoilla kiertävät lääkärit ja hoitajat selaavat ja päivittävät potilaiden tietoja langattomien hoitopäätteiden avulla. Päätteet ja langaton verkko parantavat myös potilaiden ja omaisten yhteydenpitoa tarjoamalla mahdollisuuden sähköpostiin ja nettipuheluihin.

Oulun kaupunginsairaalassa on otettu käyttöön uusi langaton verkko, joka on tarkoitettu hoitohenkilökunnalle, potilaille ja vierailijoille.

Kaupunginsairaalan osastoille ja yhteisiin tiloihin on asennettu kaikkiaan 25 langattoman lähiverkon tukiasemaa. Niiden avulla tarjotaan kaksi rinnakkaista verkkoa, joista toinen on suljettu verkko hoitokäyttöä varten. Toinen verkko on Suomessa ainutlaatuinen avoin ja maksuton verkko potilaille ja vierailijoille.

Langaton verkko helpottaa sairaalan arkea. Osastoilla kiertävät lääkärit ja hoitajat selaavat ja päivittävät potilaiden tietoja langattomien hoitopäätteiden avulla. Potilaan hoitoa ei enää tarvitse keskeyttää esimerkiksi siksi, että kone putoaa verkosta.

Päätteet ja langaton verkko parantavat myös potilaiden ja omaisten yhteydenpitoa tarjoamalla mahdollisuuden sähköpostiin ja nettipuheluihin. Lisäksi potilaat ja vierailijat pääsevät sairaalassa internettiin vaikkapa hoitamaan pankkiasioitaan.

Osastoille sijoitetaan erilaisia langattomia kuntalaispäätteitä. Tarvittaessa pienikokoinen kannettava tietokone voidaan nostaa potilaan syliin.

Huipputeknologian sairaalaan toimittivat Taito Oulu 400 -ohjelma, Oulun Tietotekniikka ja Nokia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.