Oudon pahoinpitelyn yksityiskohdat selviämässä

Kuopiossa tiistaiaamuna paljastuneesta erikoisesta pahoinpitelytapauksesta on selvinnyt lisää yksityiskohtia. Poliisi pyysi eilen yleisövihjeitä oudon pahoinpitelyn selvittämiseksi.

Pahoinpidelty, noin 30-vuotias oululaisnainen löytyi tiistaina aamuseitsemältä kylmissään Kuopion Päivärannasta.

Keskiviikkona poliisi pääsi kuulustelemaan päähän ja jalkoihin vammoja saanutta naista.

- Nainen kertoi, että kaksi puolituttua, mies ja nainen, olivat pyytäneet häntä ajelemaan puolen yön aikaan Oulussa,rikoskomisario Mikko Miettinen Kuopion poliisista kertoo.

- Siitä ei ole tarkkaa tietoa miksi nainen oli mennyt auton kyytiin. Ilmeisesti siinä piti selvitellä jotain asioita, Miettinen jatkaa.

Siitä ei ole tarkkaa tietoa mistä asioista oli kyse, eikä pahoinpitelyn uhrikaan ole asioista poliisille kertonut. Mistään seksuaalirikoksesta tai sen yrityksestä ei ole kyse. - Naisen muistikuvat ovat osittain huonot matkan ajalta, Miettinen kertoo.

- Hän on kuitenkin muun muassa tunnistanut kuvista molemmat epäillyt. Asiassa on epäiltynä keski-suomalainen pariskunta.

Poliisin mukaan niin uhri kuin pahoinpitelystä epäillyt ovat ns. poliisin vanhoja tuttuja.

Punaisessa Opel Kadettissa naista oli pahoinpidelty ja matka oli yön aikana jatkunut Kuopioon saakka.

Poliisi otti keskiviikkona iltapäivällä kiinni toisen pahoinpitelystä epäillyn ja toisen olinpaikkaa selvitellään. Myös punainen Kadett on poliisin hallussa ja teknisissä tutkimuksissa.

Pahoinpitelyn uhri pääsi poliisikuulustelun jälkeen lähtemään takaisin Ouluun.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat