Mainos

Ota vinkkiä kuninkaallisesta häämenusta!

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin kuninkaallinen hääillallinen tarjoiltiin 400 hengelle ja se piti sisällään hienoja raaka-aineita. Lue menu!

Kuninkaallinen menu

Norjalaista hummeria tryffelillä ja tryffelikaviaarilla, sitrusmrinoitua turskaa kurkkuhillon ja hernekeiton kera koristettuna siianmädillä.

Landön nieriää yrittikuorrukkeella, viiriäisen uppomuna, vihreää parsaa ja punajuurta Gotlannista. Tarjoillaan nokkosista ja karhunlaukasta tehdyn kastikkeen kera.

Vasikan ulkofileetä Stenhammarista salottisipuleiden, perunagratiinin ja allerum-juuston kera. Tomaatti-terriini, timjami-maustettuja porkkanoita ja valkokaalia rakuunakastikkeen kera.

Mansikkamousse raparperilla. Tarjoillaan valkosuklaan ja vaniljajäätelön kera.

Viini

Champagne Pommery 2000 Grand Cru

Sancerre Les Pierris 2008 Domaine Roger Champault

Pommard 1:er Cru Epenots 2002 Louis Jadot

Château Simon 2007 Sauternes

Lue kattauksen historiasta

(MTV3 Helmi)

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.