Mainos

Ota avuksesi kehonpuhdistaja Colonic Plus

Kun elimistösi kaipaa uudistumista ja olon kevennystä, kokeile Colonic Plus -tabletteja. Ne soveltuvat erinomaisesti kehon puhdistuskuuriin. Yhdessä purkillisessa on tabletit kuukauden kuuriin. Valmiste antaa uutta puhtia, elvyttää ja keventää oloa.

Valmiste sisältää vaikuttavina aineina nokkosta, voikukkaa, koivunlehteä, inuliinia ja persiljanlehteä, jotka edistävät aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta sekä tukevat maksan toimintaa. Edistävät ja tukevat suolen toimintaa sekä sen hyvää mikrobikantaa.

Valmisteen vaikuttavat aineet edistävät myös nesteiden ja virtsahapon poistumista, auttavat hallitsemaan verenpainetta ja vähentämään selluliittia. Vaikuttavat aineet sisältävät klorofylliä sekä tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Aineenvaihdunnan, suolen toiminnan ja eritystoiminnan eduksi

Colonic Plus -tabletit on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä tuote, joka on tarkoitettu tukemaan aineenvaihduntaa, suolen normaalia toimintaa ja ruoansulatusta sekä poistamaan ylimääräistä nestettä. Tabletit sisältävät vaikuttavina aineina nokkosta, voikukkaa, koivunlehteä, inuliinia sekä persiljanlehteä.

Tuotteeseen käytetyt kasvit vaikuttavat yhdessä kokonaisvaltaisesti niin suoliston ja ruoansulatuksen kuin maksan ja munuaisten sekä ihon toimintaan. Valmisteen inuliini tukee suoliston hyvää bakteerikantaa.

Colonic Plus –tuote on täysin kasviperäinen, laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton tuote.

Valmisteen sisältämien kasvien fysiologiset vaikutukset

Colonic Plus -tablettien kasvit edistävät aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta, tukevat suolen toimintaa sekä poistavat ylimääräistä nestettä. Valmiste on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat antaa keholleen ”puhdistuskuurin”. Valmisteeseen käytetyt kasvit ovat kaikki niin yksin kuin erityisesti yhdessä tehokkaita elimistön puhdistuskuuriin.

Nokkonen (Urtica dioica):

Nokkonen on erinomainen ravintoarvoltaan. Siinä on runsaasti mm. piitä, kalsiumia, kaliumia sekä C- ja B-vitamiineja. Muita nokkosen vaikuttavia aineita ovat mm. flavonoidit, kuten isokversitiini, rutiini ja isoramnetiini ja muurahaishappo.

Nokkonen on monipuolinen elimistöä puhdistava rohdoskasvi. Sen teho tunnettiin jo 200-luvulla eKr., jolloin sitä käytettiin mm. käärmeenpuremista saadun myrkyn poistamiseen. Nokkosta on kansanperinteessä käytetty esimerkiksi nivelten ja eturauhasen hyväksi.

Nokkonen poistaa lievästi nesteitä ja virtsahappoa ja sitä on suositeltu myös kihdistä kärsiville. Nokkonen edistää ruoansulatusta ja ylläpitää normaalia suolen toimintaa sekä tukee maksan toimintaa.

Voikukka (Taraxacum officinale):

Voikukan latinankielinen sukunimi Taraxacum on johdos kreikankielisistä sanoista "taraxis" (eräs silmäsairaus) ja "akeomai" (parantamista tarkoittava sana). Lajinimi officinalis tarkoittaa lääkkeenä käytettyä. Voikukalla on niin suuri kaupallinen merkitys, että sitä viljellään laajalti Keski-Euroopassa.

Voikukan lehdet sisältävät runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita (mm. A-, B-, C- ja D-vitamiineja, kalsiumia, magnesiumia, fosforia, kaliumia ja rautaa). Voikukassa on myös useita muita vaikuttavia aineita, kuten flavonoideja, seksviterpeenilaktoneja, triterpeenejä, karvasaineita ja hartseja.

Voikukka toimii niin munuaisten kuin maksan toiminnan tukijana. Sen vaikuttavat ainesosat tehostavat maksan toimintaa sekä edistävät sapen eritystä ja ruoansulatusta sekä edistävät suolen toimintaa. Kasvilla on osoitettu olevan myös lievä diureettinen vaikutus eli se edistää nesteiden poistumista elimistöstä. Yleisluontoisen aineenvaihduntaa edistävän vaikutuksensa vuoksi voikukkaa suositellaan jopa selluliitin vähentämiseen. Voikukalla on myös lievä veren sokeria laskeva vaikutus.

Koivunlehti (Betula sp.):

Koivunlehdissä on vaikuttavina aineina flavonoideja, (mm. hyperosidia, kversetiiniä, myrisetiiniä ja galaktosidia), saponiineja, hartseja, karvasaineita sekä C-vitamiinia.

Kansanperinteessä koivunlehteä on käytetty kihtiin, reumaan ja kipeytyneisiin niveliin.

Koivunlehti auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä kehosta. Se edistää virtsan ja hien eritystä sekä vaikuttaa myös ruoansulatukseen edistämällä sapen eritystä. Eritystoimintaa tehostaessaan koivunlehteä suositellaan erilaisiin virtsarakon ja virtsaputken vaivoihin.

Koivunlehti myös auttaa hallitsemaan verenpainetta ja vaikuttaa ihon kuntoon.

Inuliini:

Inuliini on luonnon keino varastoida energiaa lähes kalorittomaan muotoon (vain 1 kcal/g),

jonka vain elimistön hyötybakteerit (auttajabakteerit) kykenevät käyttämään. Inuliini on

100 %:nen luonnontuote, joka on valmistettu sikurijuuresta (Cichorium intybus) kuumavesiuuttamalla.

Inuliini ylläpitää suoliston hyvää bakteerikantaa ja antaa elinvoimaa suoliston hyötybakteereille. Inuliini edistää erityisesti terveydelle hyödyllisten Bifido-bakteerien kasvua suolistossa ja puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisia suolistobakteereja ja johtaen siten terveempään suolistobakteerikantaan. Inuliini vaikuttaa suotuisasti myös veren kolesterolin HDL- ja LDL-suhteeseen ja verenpaineeseen. Lisäksi inuliini sopii erinomaisesti myös diabeetikoille.

Persiljanlehti (Petroselinum crispum):

Persiljanlehti sisältää eteeristä öljyä, jossa on mm. apiolia ja myristisiiniä. Ravintoaineista persilja sisältää erityisesti C- ja K-vitamiinia, beetakaroteenia, rautaa, kalsiumia ja fosforia.

Persiljanlehti vaikuttaa erityisesti nesteiden poistoon sekä (mm. suoliston) lihaskouristuksia laukaisevasti. Persilja myös edistää veren virtausta sekä edistää ruoansulatusta ja torjuu ilmavaivoja.

Persiljaa suositellaan myös pahanhajuiseen hengitykseen ja valkosipulin hajun peittämiseksi.

Ainesosat vuorokausiannoksessa:

Nokkosjauhetta 930 mg
Voikukkajauhetta 540 mg
Koivunlehtijauhetta 540 mg
Inuliinia 540 mg
Persiljan lehtijauhetta 390 mg
Paakkuuntumisenestoainetta E 551
Pintakäsittelyainetta E 470b

Annostus: 3 tablettia 2 kertaa päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä täydentää monipuolista ruokavaliota, ei korvaa sitä.

Puhdistuskuurin aikana on syytä juoda runsaasti nestettä. Pakkaus sisältää 180 tabl.

Artikkelin tajoaa: Hankintatukku Oy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.