Mainos

Osuuspankki julkisti sähköpostimaksun

Osuuspankit tuovat markkinoille uuden tavan hoitaa laskutusta. Paperilaskun postittamisen sijasta lasku voidaan lähettää Internetin kautta maksajan sähköpostilaatikkoon. Pankin Internet-palvelun käyttäjä voi maksaa sähköpostiin saapuneen laskun muutamalla hiiren painalluksella. Pelkästään sähköpostia käyttävät asiakkaat voivat tulostaa laskun ja maksaa sen perinteiseen tapaan maksuautomaatilla tai konttorissa.

Maksaminen on mahdollista myös muiden pankkien Internet-palvelun kautta, koska sähköpostin kautta lähetetyssä maksulomakkeessa on virtuaalinen viivakoodi. Koodin ansiosta maksajan ei tarvitse näppäillä maksutietoja ja maksaminen käy yhtä helposti kuin tavallisen viivakoodilaskun maksaminen pankin maksuautomaatilla.

Uusi menettely säästää laskuttajan postituskuluilta sekä turhilta karhulaskuilta, koska viivakoodilla tai maksupainikkeella suoritettujen maksujen tiedot ovat aina oikein. Laskutusviive lyhenee, koska sähköposti kulkee oleellisesti nopeammin kuin paperi, Osuuspankki kertoo tiedotteessaan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.