Oscar-gaalan tyylikkäimmät naiset – TOP 5

Helmessä äänestettiin Oscar-gaalan tyylikkäintä naista. Lue kuka kaunottarista hurmasi lukijat!

Helmen lukijat pääsivät kertomaan kuka on tämän vuoden Oscar-gaalan hurmaavin nainen. Kenen tyyli häikäisi ylitse muiden ja kuka kantoi pukunsa parhaiten. Katso ketkä viisi naista keräsivät eniten ääniä!

1. Natalie Portman

Natalie Portman voitti ylivoimaisesti kyselyn, jossa pyydettiin lukijoiden mielipiteitä Hollywoodin tyylikkäimmistä naisista. Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta pokannut kaunotar sai yli 30 prosenttia annetuista äänistä. Portman oli pukeutunut Rodarten kauniiseen violettiin asuun, jota lukijat kuvailivat naiselliseksi, tyylikkääksi ja juuri sopivan seksikkääksi.

"Kuinka voikin odottava äiti olla näin tyttömäisen hehkeä? Tyylikästä, täydellistä!"

"Natalie Portman säihkyy raskauden kauneutta! Luonnollinen kaunotar, jolla on aivan hurmaava naisellinen tyyli. Ja upea hymy!"

2. Mila Kunis

Portmanin vastanäyttelijä, Black Swan -elokuvassa hurmaava, Mila Kunis näytti herkältä Elie Saabin laventelinsinisessä iltapuvussa. Tähti sai yli 13 prosenttia kyselyssä.

"Milan puku oli upea! Pidin todella myös Amyn sähäkän sinisestä puvusta, Cate B:n lilasta, Nataliesta ja Hailee Steinfeldin puku oli ihana ja sopi täydellisesti Haileelle."

3. Halle Berry

Näyttelijätär Halle Berry nousi myös Helmen lukijoiden suosikkilistalle. Kaunotar ja hänen upea Marchesan iltapukunsa keräsivät 13 prosenttia äänistä.

"Kadehdin tuota naista aivan ihanan näköinen ja mikä tyyli pukeutua kaikki näyttää tämän naisen päällä hyvältä!"

4. Scarlett Johansson

Scartlett Johanssonin kantoi kauniisti eleganttia Dolce & Gabbana -pukuaan ja sai 7,6 prosenttia Helmen kyselyyn vastanneista puolelleen.

"Scarlettin mekko oli ihanan värinen - tosin se näytti takaapäin paremmalta. Ehkäpä näyttävämmäneli kurvikkaamman naisen päällä se olisi ollut aivan upea!"

5. Nicole Kidman ja Sandra Bullock

Aiempien vuosien Oscar-voittajat Nicole Kidman ja Sandra Bullock pääsivät jaetulle viidennelle sijalle. Molemmat näyttelijättäret keräsivät 6 prosenttia äänistä. Kidman kaunisti punaista mattoa Christian Diorin suunnittelemassa couture-puvussa. Bullock puolestaan oli pukeutunut Vera Wangin asuun.

"Nicole on suosikkini ja vaate kuin vaate hänen päällään näyttää hyvältä!"

"Sandra Bullock on kaunis ja älykäs nainen. Ihana..."

Myös nämä naiset keräsivät kehuja:

Gwyneth Paltrow: "Mahtava glitterpuku ja kaunis nainen!"

Hillary Swank: "upea nainen ja upea luomus."

Reese Witherspoon: "Ajattoman kaunis asu ja kokonaisuus".

Helen Mirren: "Osaa pukeutua ikänsä mukaisesti, tyylikkäästi ja arvokkaasti ja näyttää aina tyrmäävän upealta, silti maanläheiseltä ihmiseltä."

Helena Bonham-Carter: "Hänellä on ihana oma tyyli, josta minä tykkään. Erottuu muista hyvällä tavalla."

Hailee Steinfield: "onnistui tyylikkäästi siinä, missä moni aikuinen ampui yli."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja