Osbourne todistaa Michael Jackson -oikeudenkäynnissä

Sharon Osbourne osallistuu Michael Jacksonin perheen ja konserttijärjestäjän väliseen oikeudenkäyntiin.

Michael Jacksonin läheiset ovat haastaneet poptähden viimeisen konserttikiertueen järjestäjät oikeuteen Jacksonin kuoleman takia. Konserttijärjestäjä AEG Live puolestaan aikoo todistaa laulajan olleen itse vastuussa kuolemastaan. 60-vuotias rouva Sharon Osbourne aikoo todistaa oikeudessa.

– Yhtiössä oli työntekijöitä, jotka tiesivät, ettei Michael voinut hyvin, mutta he eivät tehneet asialle mitään. He aikoivat tehdä rahaa välittämättä siitä, pystyykö hän esiintymään. Aion kertoa asioista oikeudessa, Osbourne kertoo The Talk -ohjelmassa.

Osbournen lisäksi oikeudessa tullaan näkemään mitä luultavimmin myös Jacksonin entinen vaimo Lisa Marie Presley, laulaja Diana Ross ja musiikkituottaja Quincy Jones. Jacksonin perhe vaatii konserttijärjestäjältä 26 miljardia puntaa. Konserttijärjestäjä on kiistänyt syytteet.

Oikeuskäsittely alkoi Los Angelesissa tiistaina ja sen on arvioitu kestävän jopa kolme kuukautta. Michael Jackson kuoli noin kaksi viikkoa ennen hänen This Is It -comeback-kiertueensa starttia kesällä 2009.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat