Mainos

Osavaltion ministeri: Intiaa suojelemaan tarvitaan rykmentti eunukkeja

Intian rajoja puolustamaan pitäisi perustaa eunukkirykmentti, sanoo tunnettu intialainen poliitikko ja Arunachal Pradeshin osavaltion sisäministeri Tako Dabi.

– Minusta eunukit voisivat tehdä suuren palveluksen maalleen, jos heidät valjastetaan poliisivoimiin tai puolisotilaallisiin joukkoihin, Dabi sanoo.

Hän on kirjelmöinyt aiheesta maan sisäministerille P. Chidambaramille. Ministeriö on ilmoittanut vastaanottaneensa ehdotuksen.

Dabin mukaan eunukit ovat lojaaleja ja lahjomattomia. Hän esitti ajatuksensa puhuessaan osavaltionsa pääkaupungissa Itangarissa. Arunachal Pradeshilla on pitkä raja Kiinan kanssa.

Kuokkavieraina häissä

Dabi muistutti, että 1500-luvun puolivälistä kukoistaneessa islamilaisessa Mughal-imperiumissa eunukit palvelivat haareminvartijoina.

Intiassa eunukeiksi ja jopa "she-maleiksi" kutsutaan transvestiitteja sekä transsukupuolisia ennen sukupuolenkorjausleikkausta ja sen jälkeen. He ovat vakavasti syrjäytetty ihmisryhmä, joka joutuu hankkimaan surkean elantonsa kerjäämällä ja seksikauppaan osallistumalla.

Eunukeilla on tapana myös saapua kuokkavieraiksi häihin ja syntymäpäiville, sillä monet uskovat, että heidän käännyttämisensä rahaa antamatta tuo huonoa onnea.

Tako Dabi on tunnettu omaperäisistä ajatuksistaan. Maaliskuussa hän puolusti virantoimituksessa ryypiskelleitä poliisimiehiä. Dabin mukaan viranomaiset saivat alkoholista ylimääräistä energiaa.

(MTV3 AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.