Osallistu suklaiseen testiryhmään!

Maraboun ihanat Sensation-sarjan uutuussuklaat nostavat veden kielelle. Osallistumalla Helmen testiryhmään sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan kaikkia kolmea ylellistä suklaamakua.

Miltä sinusta kuulostavat seuraavat makuyhdistelmät: Toffee & Pähkinä, Jogurtti & Vadelma ja Karamelisoitu manteli ja Merisuola? Kyllä, aivan syntisen syötäviltä. Ilmoittautumalla Helmen suklaiseen testiryhmään sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan Maraboun uutuussuklaata.


Toffee & Pähkinä, Jogurtti & Vadelma suklaat lanseerattiin pohjoismaissa syyskuussa 2009. Karamelisoitu manteli ja Merisuola täydentää Sensation sarjaa ensi vuoden alussa, jolloin maku lanseraataan Suomessa.Helmen testiryhmäläisenä sinulla on mahdollisuus päästä maistamaan tätä ylellistä ja hienostunutta makua jo ennen muita. Kiinnostuitko? Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Jokainen testaaja saa kaikki kolme suklaamakua kotiin testattavaksi ja sitoutuu maistamaan tuotetta sekä raportoimaan tuloksista Helmen sivuilla.

Annettuja vastauksia voidaan julkaista myös valmistajan markkinointimateriaalissa. Testaajat saavat esiintyä nimimerkeillä.

Huom! Osallistuminen Helmen testiryhmään edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy nyt.

Lue myös:

    Uusimmat