Mainos

Osallistu kilpailuun ja voita tosinaisen selviytymispaketti!

Suomi on täynnä yhtä rohkeita naisia kuin Anne-Mari Hyryläinen, joka yrittää nousta ensimmäisenä suomalaisena naisena Mount Everestin huipulle!

Osallistu kyselyyn ja kerro meille, miten haluaisit ylittää itsesi? Voit voittaa joka naisen selviytymispaketin.

Arvomme joka viikko kaikkien vastanneiden kesken kaksi tosinaisen selviytymispakettia. Palkintopaketin arvo on noin 70 euroa. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Osteolis

Osteolis kuljettaa ja kiinnittää kalkin luustoon – siis perille saakka – ja pitää samalla verisuonet puhtaina!

D3-vitamiinin tehtävä on kuljettaa ja imeyttää kalkki, jonka K2-vitamiini sitten kiinnittää paikalleen luun pintaan. Osteolis tehostaa elimistön kykyä hyödyntää myös ruuasta saatavaa kalkkia: luonnollinen K2-vitamiini on pitkävaikutteinen ja sen ansiosta kalkki ei kiinnity verisuoniin.


Uretin45+ - vapaampaan akviivisempaan elämään

Uretin 45+ on uudentyyppinen ravintolisä. Sen ainutlaatuiset aktiiviaineet kohentavat ja ylläpitävät lihasten ja limakalvojen kuntoa. Voit elää vapaampaa ja täysipainoista elämää ilman kiusallisia yöheräämisiä. Uretin 45+ sopii sekä miehille, että naisille.


Antiwir - vahvaa vastustuskykyä

AntiWIR on suomalaisten asiantuntijoiden ja professorien johdolla kehitetty valmiste, joka sisältää kolmea luonnosta saatavaa tehoainetta. Nämä toisiaan tukevat ja tehostavat aineet ovat oliivinlehtiuute, monolauriini ja melissauute. Yhdessä nämä kolme aktiiviainetta auttavat ylläpitämään ihmisen luonnollista, hyvää puolustuskykyä.


Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta. Vastaukset julkaistaan etunimellä tai nimimerkillä.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Osallistu kyselyyn ja olet arvonnassa mukana!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.