Mainos

Osakkailta isännöitsijöille tyly kevättodistus: arvosana 6,7

Isännöitsijät saivat Kiinteistöliiton teettämässä kyselyssä taloyhtiön osakkailta arvosanaksi tyydyttävän numeron 6,7. Hallituksen puheenjohtajat arvostivat isännöitsijöitä osakkaita enemmän.

Kiinteistöliitto kysyi tyytyväisyyttä isännöitsijään taloyhtiön eri osapuolilta. Nettikyselyn vastaajina olivat niin osakkaat, hallituksen jäsenet kuin tilintarkastajatkin.

Nettikyselyssä hallituksen puheenjohtajat arvostivat isännöitsijöiden työtä kokonaisarvosanan 8,1 verran. Myös tilintarkastajat arvostivat isännöitsijöiden työtä ja antoivat sille arvosanaksi 8,2.

Huonoimman arvosanan eli 6,7, isännöitsijälle antoivat taloyhtiön osakkaat.

Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen arvioi, että hallituksen puheenjohtajat arvostavat isännöitsijää siksi, että tekevät arjessa yhteistyötä isännöitsijän kanssa.

– Sen sijaan osakkaille isännöintiyrityksen palvelut ja isännöitsijän työnkuva jäävät usein etäiseksi. Osakkaiden arviosssa heijastuvat puutteet viestinnän avoimuudessa sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidoissa, sanoo Tossavainen.

Isännöinnin laatu 2015-kyselyn toteutti KTI Kiinteistötieto Oy. Siihen vastasi 5424 suomalaista, heistä 3690 toimii taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Taloyhtiön osakkaita vastaajien joukossa oli 632. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.