Mainos

Osa ostoskeskuksesta paloi Vantaalla

Tulipalo tuhosi osan ostoskeskusta Vantaan Kaivokselassa viime yönä. Tuli tuhosi noin kolmasosan Kaivosvoudintiellä sijaitsevasta arviolta 800 neliömetrin kokoisesta ostoskeskuksesta.

Palaneessa osassa sijaitsi kaksi ravintolaa ja yksi muu liikehuoneisto. Myös rakennuksessa sijaitseva tukkuliike vaurioitui lievästi vedestä ja savusta.

Syttymissyystä ei ole toistaiseksi tietoa. Vantaan poliisi tutkii asiaa.

-Tutkimme asiaa tuhotyönä, sillä tuhopolton mahdollisuus on olemassa, kertoo komisario Maarit Pikkarainen Vantaan poliisista. Asiaan saadaan lisäselvitystä teknisissä tutkimuksissa huomenna.

Vaikuttaa siltä, että tuli lähti leviämään Musta Pippuri -ravintolan salin puolelta. Pelastuslaitoksen tullessa paikalle yksi salin ikkuna oli rikki, mutta rikkoutuminen voi aiheutua myös palokaasujen räjähdyksestä. Ravintola oli ollut avoinna eilen ja suljettu jo varhain illalla.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sai tiedon tulipalosta kello yhden aikaan yöllä. Ilmeisesti pitseriasta alkunsa saanut tulipalo oli palokunnan saapuessa paikalle levinnyt ostoskeskuksen kattorakenteisiin. Palomiehet saivat tunnissa palon rajatuksi osaan ostoskeskusta. Paloa oli sammuttamassa toistakymmentä yksikköä Vantaalta ja Nurmijärveltä.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.