Mainos

Osa junista ja laivoista ollut tupaten täynnä

Laivat ja junat ovat olleet paikoin tupaten täynnä tuhkamottiin jääneitä lentomatkustajia. Esimerkiksi Viking Line myi viikonlopun aikana 1 000-2 000 lisäpaikkaa laivoilleen. Se myi poikkeuksellisesti myös kansipaikkoja yölaivoilleen.

Tallink Siljan sunnuntain yhteys välillä Helsinki-Tukholma myytiin kansipaikkoja myöten loppuun. Yhteys Tallinnasta Helsinkiin oli myös täynnä, mutta lautalle Helsingistä Tallinnaan jäi vielä paikkoja täyttämättä.

Junat Tukholmasta Kööpenhaminaan ja Hampuriin ovat olleet viime päivät täysin tupattuina, kertoo VR.

Suomen sisällä Helsingin ja Rovaniemen välillä kulkevissa yöjunissa on ollut pulaa makuupaikoista. Muihin yöjuniin on löytynyt tilaa. VR on lisännyt tuhkaselkkauksen seurauksena vaunuja sekä yö- että päiväjuniin.

Suomalaiset eivät näytä käyttäneen kovinkaan aktiivisesti kiertotietä Venäjän kautta muualle maailmaan, sillä Moskovan- ja Pietarin-juniin on jäänyt tilaa.

Laivojen osalta varaustilanne näytti iltapäivällä siltä, että paikat myydään ainakin joillekin yhteyksille taas maanantaina loppuun. Erityisesti Helsinki-Tukholma-välille oli iltapäivällä vain vähän paikkoja. Tallink Siljasta muistutetaan, että Tukholmaan voi matkustaa myös Tallinnan kautta.

(MTV3 - STT)

Katso Hannu Alstan raportti Oulusta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.