Orlando Bloom etsii naista!

Hollywoodin ykkössinkku Orlando Bloom on vailla naisseuraa. Unelmanaisen löytäminen rinnalle on kuitenkin hankalaa, sillä hurmuri on paljastanut treffeillä käymisen olevan aikamoista tuskaa.

Orlando on viihtynyt sinkkuna jo viimeiset kahdeksan kuukautta. Sitä ennen hän seurusteli neljä vuotta kollegansa Kate Bosworthin kanssa. Unelmanaisen löytäminen ei ole Orlandon mukaan helppoa.

- Treffeillä käyminen on todella hankalaa. Olen romantikko ja pidän ajatuksesta olla rakastunut ja siitä, että ajattelen vain yhtä henkilöä päivät pitkät, Orlando kertoi Mirror-lehdelle.

Tällä hetkellä Orlandolle pitää seuraa pääosin karvainen Sidi-ystävä. Sidi on sekarotuinen koira, jonka Orlando löysi kadulta Marokossa kuvatessaan Taivas maan päällä -elokuvaa.

- Putsasin sen siinä toivossa, että löytäisin sille kodin. Muutaman päivän kuluttua en pystynytkään luopumaan siitä. Nykyään Sidi matkustaa kaikkialle mukanani.

Tulevaisuudessa sinkkumies toivoo kuitenkin saavansa myös muunlaista perheenlisäystä.

- Haluaisin perheen jonain päivänä ja elää todellisempaa elämää, sen sijaan että hosun kaikkialla, Orlando summasi tulevaisuudenhaaveensa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat