Orava Beckhamin leikkauksesta: Onhan tämä mairittelevaa

Jalkapallotähti David Beckhamin jalan tänään leikkaava kirurgi Sakari Orava pitää tulevaa toimenpidettään varsin mieluisana työnä.

- Kyllähän se on mairittelevaa, että pyydetään tällaista, Orava kertoo MTV:n uutisille.

Orava sai avunpyynnön keskellä viime yötä.

- Yöllä vartin yli yksi seuran (AC Milan) lääkäri soitti ja ilmoitti, että tällainen vamma on sattunut, ja he haluaisivat tulla tänne leikkaukseen. Myös Beckham itse oli tätä halunnut, kirurgi kertoo.

Leikkaus on määrä toteuttaa tänä iltana. Oravalla ei vielä ole tarkempaa tietoa loukkantuneen jalan kunnosta. Hän ei esimerkiksi ole saanut röntgenkuvia nilkasta, mutta videon loukkaantumistilanteen kirurgi on jo ehtinyt nähdä.

- Youtubessa oli jo video tapahtuneesta. Loukkaantuminen näyttää siltä kuin nilkka vääntyy tai akillesjänne vammautuu tai kummatkin, Orava tuumii.

Todellinen kuva tapahtuneesta saadaan hänen mukaansa vasta sitten, kun raaja on tutkittu.

Kansainvälinen lehdistö on puhunut tähän asti akillesjänteen repeämästä. Mikäli vamma osoittautuu siksi, on Oravan mukaan Beckhamilla tiedossa pidempi lepo.

- Puhutaan useasta kuukaudesta ennen kuin ollaan takaisin huippujalkapalloilijana pelaamassa, jos kyseessä on todella akillesjänteen repeämä.

Orava kertoo myös, ettei ole aiemmin tavannut Beckhamia henkilökohtaisesti.

- Hänen pelaamistaan olen kuitenkin päässyt kerran seuraamaan.

Urheilukirurgin mukaan maailmankuulu jalkapallotähti viipyy Turussa ainakin huomiseen saakka.

Katso Jukka Painilaisen raportti Turusta

Lue myös:

    Uusimmat