Oprah Winfrey paljasti: Tästä syystä en koskaan mene naimisiin

Amerikkalainen TV-tähti ja miljonääri Oprah Winfrey on paljastanut haastatteluohjelmassa miksi hän ei ole koskaan mennyt naimisiin.

Legendaarinen televisiotähti paljasti Amerikkalaisessa Lorraine-ohjelmassa, miksi hän ei ole koskaan mennyt naimisiin miesystävänsä, liikemies Stedman Gradhamin kanssa. Jo vuodesta 1986 asti seurustelleen parin päätöstä olla menemättä koskaan naimisiin on pidetty Yhdysvalloissa erikoisena ratkaisuna.

– En jättänyt menemättä naimisiin, koska minulla ei olisi ollut siihen aikaa. En ole perinteinen nainen, eikä elämäni ole perinteistä. Uskon, että mikäli olisimme menneet naimisiin, emme olisi varmasti pysyneet naimisissa. Ajatus vaimoudesta ja vaimon vastuista sekä uhrauksista ei tunnu minulle luontevalta. En usko että olisin selviytynyt vaimon roolista kovin hyvin, Winfrey selitti ohjelmassa.

59-vuotias Winfrey kertoi myös, että todellinen rakkaus hänen elämässään onkin ollut 25 lähetysvuoden jälkeen vuonna 2011 lakkautettu The Oprah Winfrey -show.

– Ohjelma oli todellinen elämäni rakkaus. Minulla oli 25 vuoden ajan päivätyö joka vei kaiken energiani ja huomioni, Winfery selitti haastattelussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja