Mainos

Oprah tarjoaa miljoonaa puntaa McCannien haastattelusta

Madeleine McCannin vanhemmille on tarjottu miljoona puntaa tyttärensä kohtalon kertomisesta amerikkalaisessa keskusteluohjelmassa.

Keskusteluohjelman juontajat Oprah Winfrey ja Barbara Walters taistelevat yksinoikeudesta saada Portugalissa kadonneen Madeleine McCannin vanhemmat ohjelmaansa, kertoo Daily Mail.

Juontajat ovat tarjoneet Madeleinen vanhemmille, Gerry ja Kate McCannille, miljoonaa puntaa, jotta he kertoisivat ohjelmassa tyttärensä katoamisesta. Jos sopimus syntyy jomman kumman keskusteluohjelman kanssa, se on suurin koskaan julkisuuteen tullut palkkio televisiohaastattelusta.

McCannit kertovat, että heidän on harkittava tarjouksia, koska Find Madeleine-rahaston 1,2 miljoonan punnan on arvioitu riittävän vain kesäkuuhun asti. McCannien kerrotaan jo käyneen keskusteluja kummankin keskusteluohjelman tuottajien kanssa.

Päätös ohjelmaan menosta ei ole helppo, sillä pariskuntaa on arvosteltu julisuudessa tyttärensä kohtalolla rahastamisesta.

Pariskunnan edustajat ovat muun muassa keskustelleet oikeuksien myymisestä Madeleinen katoamisesta kertovaan elokuvaan. Oikeuksien on kerrottu tuovat pariskunnalle myöskin miljoona puntaa.

Pariskunnan edustaja onkin nyt sanonut, etteivät McCannit aio myydä tarinaansa siitä eniten maksavalle, vaan päättävät, kummassa showssa esiintyvät sillä perusteella, mikä auttaisi todennäköisemmin löytämään Madeleinen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.