Mainos

Oppitunti 5: Koko luomen väritys

Koko luomen peittävä silmämeikki sopii hyvin isolle liikkuvalle luomelle, jossa on paljon tilaa. Tämä silmämeikki tekee katseesta intensiivisen ja on tällä hetkellä hyvin muodikas. Käytä silmämeikissä kahta sävyä ja muista myös rajaus. Utuinen ja pehmeä katse on helposti valmis.

Aloita luomivärin levitys tummalla sävyllä levittämällä sitä ulkonurkasta alkaen koko liikkuvalle luomelle. Pidä liike pehmeänä ja pyöreänä ja etene hiljalleen kohti silmän sisänurkkaa. Rajauksen teko helpottuu, kun levität luomivärin aivan ripsen tyveen saakka.

Levitä sitten tumman sävyn päälle lomittain vaaleampaa luomiväriä. Vältä kuitenkin kaikkein vaaleimpia sävyjä intensiivisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Häivytykseen sopii reilummankin kokoinen sivellin, kunhan muistat siveltimen tarpeeksi pienet liikkeet.

Utuisen ja pehmeän rajauksen saat käyttämällä tummaa ja vaaleaa luomiväriä rinnakkain. Käytä ensin tummempaa luomiväriä rajaamalla silmän alapuoli ripsirajaan saakka. Levitä rajaus aivan silmän lähelle, niin ettei ripsirajan ja silmän väliin jää aukkoa. Tumman luomivärin jälkeen rajaa silmä vielä vaalealla sävyllä. Utuinen ja pehmeä lopputulos on valmis.

Jos luomellasi on vain vähän tilaa, silmää avartavaa banaanivarjostus sopii silmillesi paremmin. Banaanivarjostuksessa käytettävä vaalea luomiväri avaa silmän linjaa ja saa sen näyttämään suuremmalta.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.