Opiskelijat riehuivat Turussa – poliisi suhtautui brittihuumorilla

Lounais-Suomen poliisi kertoo päivittäistiedotteessaan värikkäästi alkuviikon työtehtävistään opiskelijoiden ja nuorten parissa.

Poliisi puuttui opiskelijoiden juhliin Turun keskustassa eilen. Poliisi kuvailee tilannetta näin:

– Erilaisten häiriöiden vuoksi haalarikansaa joutui poliisin asiakkaiksi saaden toimintansa johdosta neuvoja, ohjeita, kehotuksia ja käskyjä. Huonokuntoisimpia toimitettiin kotiin ja kaikkein surkeimmassa jamassa olevia putkaan. Muun muassa oikeustieteen opiskelijoita jouduttiin muistuttamaan järjestyslain säädöksistä.

Poliisi raportoi olleensa opiskelijoihin yhteydessä myös Paraisilla. 

– Opiskelijaporukan kuningasajatus oli irrotella Paraisilla veneitä kiinnityksistään ja paiskia kalakaupan tuoleja pitkin pihaa. Kyseinen nelikko oli poistunut paikalta ennen poliisin tuloa. Pitkistä ketunlenkeistä huolimatta poliisikoira Enska veti pidemmän korren ja tavoitti hölmistyneen porukan yli kolmen kilometrin mittaisen jäljen päästä, poliisi kirjoittaa.

Aurassa asialla ei ehkä ollut opiskelija, mutta sielläkin Lounais-Suomen poliisilla riitti töitä maanantai-iltana. 

– Mieshenkilö irrotti rivitaloasunnon ikkunalistoja, kunnes sisällä ollut asukas sytytti asuntoon valot ja meni katsomaan mitä on tapahtumassa. Samalla hän näki ikkunan luota nopeasti poistuvan nuorehkon miehen. Mies ei ehtinyt irrottaa ikkunaa.


Lue myös:

    Uusimmat