Mainos

Opi kukkien salainen koodikieli

Onko nyt aika paljastaa ihastus kohteelle? Vai onko kultasi kaukana ja haluaisit muistaa häntä erityisellä tavalla?

Kukkia on lahjoitettu maailmansivu ystäville ja rakkaille merkiksi suurista tunteista. Suurelle osalle kukkivista kasveista onkin kehkeytynyt oma, erityinen merkityksensä.

Yllätä seuraavaksi treffiseuralaisesi, pitkäaikainen mielitiettysi tai paras ystäväsi merkkipäivänä kukkakimpulla, jolla on persoonallinen tarina kerrottavana siitä, mitä tämä ainutkertainen ihminen merkitsee sinulle. Liitä vielä komean yhdistelmän oheen kortti, jossa erittelet kunkin valikoimasi kasvin tarkoituksen.

Onnellinen suhde kukoistaa

Jos rintasi täyttää huumaava rakastumisen hurma etkä ole aiemmin kokenut mitään yhtä upeaa, voit osoittaa sen herkillä kukilla. Esimerkiksi asterit tarkoittavat alkua.

Ensimmäisen rakkauden paloa symbolisoivat atsalea ja violetti syreeni ja nuorta rakkautta puolestaan tuoksuva hyasintti. Viattomuutta kukkakimppuun tuovat päivänkakkarat ja sen lisäksi puhtauteen viittaavat ihanat, valkoiset ruusut.

Pitkäaikaista suhdetta juhlistat omilla erityisillä kasvimaailman symboleilla. Jos ojennat kumppanillesi sekoituksen valkoisia ja punaisia ruusuja, haluat hänen tietävän, että välillänne vallitsee erityinen yhtenäisyys. Morsiusharsolla lupaat ikuista rakkautta ja lehtokuusama tarkoittaa niin ikään rakkauden siteitä.

Laventeli merkitsee omistautuneisuutta tai kiintymystä. Vaaleanpunainen ruusu taas sopii pitkäaikaisen ystävän kimppuun. Myös onnellisuutta liitossa voi alleviivata kukkaisviestillä muistamalla kultaa tuoksuköynnöksellä.

Paljasta intohimosi terälehdin

Salattuja tunteita kuvaavat esimerkiksi granaattiomena, joka merkitsee ääneenlausumatonta himoa, sekä keltainen tulppaani, joka lahjoitetaan toivottoman rakkauden kohteelle. Auringonkukan antaja haluaa kertoa ihailevansa kasvilahjan saajaa.

Voimakkaita intohimoja herättävät henkilöt saavat esimerkiksi flamingokukkia, jotka symboloivat vahvaa viehtymystä. Kallaliljalla kehut kukkien vastaanottajaa sädehtivän kauniiksi ja orkideoilla viestität olevasi hänestä ekstaasissa.

Oransseilla ruusuilla on halua kuvastava merkitys ja punaiset ruusut ovat totta kai merkkejä intohimoisesta rakkaudesta.

Kukat lakastuvat, kaipaus ei

Ikävöinnillä ja kaipauksella on oma kukkakielensä. Esimerkiksi sinisarjalilja symbolisoi rakkauskirjeitä. Jaloangervon viesti on "odotan sinua". Myös virmajuurella ilmaiset kaukana olevalle rakkaallesi omistautumista.

Miekkaliljalla osoitat olevasi vahvaluontoinen, vaikka sydänkäpysi olisikin matkan päässä. Myös muratti ja orvokit palvelevat uskollisuuden viestittäjinä. Värikäs tsinnia taas kertoo, että poissa oleva ystävä on ajatuksissasi.

MTV3/Eira talka/hgtv.ca

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.