Mainos

Opettele puhumaan tuhmia – näin se onnistuu!

Seksielämää voi maustaa tuhmilla puheilla. Oikeilla vinkeillä arkakin onnistuu tuomaan viettelevillä sanoillaan makuuhuoneeseen kaivattua piristystä!

Tuhmat puheet kuuluvat monien pariskuntien flirttailuun sekä seksielämään. Joiltain tuhmat puheet tulevat aivan kuin automaattisesti, kun taas toisten pitää opetella taito. Jos jäädyt joka kerta, kun miehesi alkaa puhua tuhmia, mutta haluaisit kuitenkin mukaan leikkiin, tämä on juuri oikea opas sinulle. Muista, että tuhmien puhumisen ei tarvitse tuntua likaiselta.

1. Älä käytä liian kliinisiä sanoja. Jostain syystä miehet pitävät suorasukaisuudesta myös tuhmien puhumisessa. Puhu siis mieluummin suoraan kuin, että siloittelisit ajatuksiasi liikaa.

2. Muista asenne. Miesten mukaan tärkeintä ei loppujen lopuksi ole se, mitä sanot, vaan miten sen sanot. Mieti mielessäsi, miten paljon nautit seksistä miehesi kanssa. Kuvaile tätä miehellesi.

3. Jos sinua edelleen nolottaa, kuiskaa asiat miehesi korvaan. Näin sinun ei tarvitse puhua hänelle kasvokkain. Voit tietysti myös soittaa puhelinseksilinjoille oppia ottaaksesi, mutta varaudu varsin korkeaan puhelinlaskuun!

4. Voit opetella tuhmien puhumista myös katsomalla aikuisviihdettä tai lukemalle eroottisia kirjoja. Lauseet eivät lopulta ole sen kummoisempia kuin "Tykkäätkö, kun koskettelen itseäni täältä?".

5. Toisto auttaa. Asiat, jotka kuulostavat typeriltä, kun sanot ne ensimmäistä kertaa, eivät kuulosta enää niin oudoilta 50 toiston jälkeen.

6. Ottakaa tietyt roolit. Roolin ottaminen voi auttaa vapautumisessa. Pukeudu esimerkiksi sairaanhoitajan asuun ja voit toisessa roolissa olla riettaampi kuin omana itsenäsi!

7. Kuvaile miehellesi, mitä aiot tehdä hänelle seuraavaksi. Helppoa, ja saa miehen varmasti syttymään.

8. Muista, että tuhmien puhuminen ei rajoitu pelkästään makuuhuoneeseen. Voit esimerkiksi lähetellä miehellesi vihjailevia tekstiviestejä hänen työpäivänsä aikana.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.