Opettajalle saapui kirje Trumpilta – palautti takaisin virheet korjattuna: "OMG tämä on väärin"

Trumpin kirje palautettiin korjattuna 0:37

Opettaja on aina opettaja - eläkkeelläkin. Tästä on hyvänä osoituksena tapaus, joka sattui presidentti Donald Trumpin allekirjoittamalle kirjeelle. Kirje nimittäin palautettiin opettajan punakynän raapustelun jälkeen takaisin vastaanottajalle. Virheitä oli löytynyt opettajan mielestä peräti 11 kappaletta.

Englannin opettaja Yvonne Mason latasi kuvat kirjeeseen tekemistään korjauksista ja some-hitti oli taattu.

Mason mm. kritisoi sitä, että kirjeessä sana "Nation" on kirjoitettu isolla alkukirjaimella. "OMG tämä on väärin", kuuluu Masonin kirjoittama huomautus.

RT-sivuston mukaan Trumpin allekirjoittama kirje oli vastaus Masonille, joka oli pyytänyt Trumpia tapaamaan Parklandin ampumistapauksen uhrien omaisia.

Masonin mikaan kirje ei edes vastannut hänen lähettämäänsä kirjeeseen ja hänen mielestään se ei koulussa saisi kovinkaan hyvää arvosanaa.

Masonin toiminta on saanut osakseen myös kritiikkiä. Kritisoijien mukaan osa Masonin ilmoittamista virheistä ei ole hallinnon viranomaisten kielenkäytössä virheitä lainkaan.

Kirje on mitä luultavimmin jonkun Trumpin henkilökuntaan kuuluvan kirjoittama, mutta allekirjoitus on kuitenkin Trumpin.

Lue myös:

    Uusimmat