Onnettomat parit tekevät näitä seksimokia – lue lista!

Pitkään yhdessä olleet pariskunnat kohtaavat seksipulmia, jotka aiheuttavat murhetta ja pahimmillaan suhteen päättymisen. Oletko sinä sortunut näihin seksimokiin?

Seksi on iloinen asia, ja pieni pilke silmäkulmassa sekä avoin asenne pitävät petipuuhat mielekkäinä. Vältä nämä AskDanandJennifer.comin listaamat karikot, niin seksisuhteenne voi paremmin.

Oikean tunnelman ja hetken odottelu

Arki on hektistä, väsyttää ja lapset sekä kotiaskareet vievät ajatukset ihan muualle kuin intiimeihin hetkiin. Oikeaa tunnelmaa saa odotella vaikka maailman tappiin, jos kaikki muu on seksiä tärkeämpää. Sopikaa seksitreffit ja sulkekaa muu maailma pois. Kun pääsette vauhtiin, huomaat miten olet kaivannut rakkaasi läheisyyttä ja miten ihanaa seksi on.

Kaavoihin jämähtäminen

Seksissä on tietyt mukavuusalueet, joille pariskunnat jämähtävät. Sama kaava vaatteiden riisumisesta seksin jälkeisiin rutiineihin on väsyttävää, eikä jaksa innostaa pidemmän päälle. Kokeilkaa jatkuvasti jotain uutta: uusia asentoja, uusia leluja, uusia videoita, uusia asuja, uusia roolipelejä, uusia paikkoja tai puhukaa vaikka tuhmia. Ja kuka sanoo, että tuhmia on pakko puhua suomeksi? Eläydy vaikkapa etelän señoritaksi ja opiskele, kuinka puhutaan tuhmia espanjaksi.

Oppivelvollisuus ohi?

Seksi on jatkuvaa oppimista. Maailma on täynnä oppaita, videoita ja vinkkejä, kuinka voit tuottaa enemmän nautintoa kumppanillesi ja kuinka vaikkapa auttaa naista saamaan sarjaorgasmeja. Ahkera opiskelu kannattaa kaiken ikää.

Vartalot, jotka on niin nähty

Tiedätkö hänen jokaisen luomensa paikan ja olet nähnyt hänet nakuna ihan kyllästyttävän usein? Parisuhteen edetessä toisen vartalo ei ole enää suuri mysteeri ja valloitettava kohde, jonka tutkimiseen käyttäisit aikaa. Unohda tällainen ajattelu! Tutustu hänen kroppaansa uudestaan. Hemmottele rakastasi ja rakasta jokaista hänen kehonsa sopukkaa kosketuksellasi.

Seksin pihtaaminen

Tahallinen pihtaaminen ja mykkäkoulu on tuhoon tuomittu tie. Puhu partnerillesi, miksi olet todellisuudessa kiukkuinen, äläkä rankaise häntä seksilakolla. Puhuminen, kuunteleminen, ja kuulluksi tuleminen avaa parisuhteen lukot – ja hyvässä lykyssä saatat saada parasta sovintoseksiä ikinä!


AVA

Lähde: AskDanandJennifer.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja