Mainos

Onnellinen rikosuutinen - varkaat palauttivat anastamansa auton

Rovaniemellä Korkalovaarassa anastettiin henkilöauto sunnuntaina. Tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu, sillä auton varastaneet miehet palauttivat sen maanantaina.

Tapahtumasarja alkoi kello 18.10, kun kolme miestä, 35-, 18- ja 17-vuotiaat, veivät punaisen Peugeotin ravintolan pihasta. Varkaus ei vaatinut kummoisia taitoja, sillä auton omistaja oli jättänyt ajoneuvonsa parkkiin ravintolan eteen avaimet virtalukossa ja poistunut paikalta.

Omistaja oli sitten havainnut, että hänelle ennestään tutut kolme miestä olivat ottaneet hänen autonsa käyttön ja poistuneet paikalta. Klo 19.20 keskustan huoltoasemalta ilmoitettiin, että kyseinen auto oli käynyt tankkaamassa polttoainetta reilut 40 litraa ja poistunut paikalta maksamatta.

Käänne maanantaina

Lapin poliisi ehti tiedottaa autovarkaudesta maanantaina aamulla. Myöhemmin päivällä auton omistaja ilmoitti, että auton anastaneet henkilöt olivat soittaneet hänelle ja kertoneet palauttaneensa auton.

Omistaja löysikin autonsa saman ravintolan pihalta, mistä se alunperin otettiin luvatta käyttöön. Auton avaimet olivat myös tallessa ja palautuivat omistajalle. Auton vieneiden miesten henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.